Hvordan holde kontakten med folk

Nå i disse dager finnes det så utrolig mange måter å holde kontakten med andre mennesker på, i denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på noen måter du kan gjøre det på.

Sosiale medier

Dette er jo det mediet de aller fleste holder kontakten med vennene sine på, men det blir mer og mer overfladisk. Færre folk snakker med hverandre, men får oppdateringer via statuser og bilder på Facebook og Instagram. Kanskje du har lyst til å

Overraske vennene dine

Det finnes ingenting bedre enn å holde kontakten med gode venner, så hvorfor ikke sende dem bilder som du har digitalisert fra ungdomstiden din? Dette kan du jo gjøre på mail eller over sosiale medier. Det er ingenting som er så festlig enn å få tilsendt et bilde, et lydklipp eller en film av seg selv når man var yngre. Det er også en fantastisk måte å bryte isen på, hvis det er noen du har lyst til å gjennoppta kontakten med. Hvis du ikke har muligheten til å digitalisere disse tingene selv, så er BGA Minner noe for deg. De tilbyr en rekke tjenester som vi er sikre på at du kan benytte deg av.

Bruk plattformer som andre bruker

Problemet vi har i dag er at det finnes så utrolig mange forskjellige plattformer å være tilstede på. Dette i seg selv hadde ikke vært noe problem hvis alle hadde vært på alle plattformene. Problemet er at du må kommunisere med noen folk via Facebook, andre via Skype, noen foretrekker telefon eller SMS og andre holder seg til Snapchat. Derfor må du selv prioritere hvor du ønsker å være tilstede. Det kan være at du holder deg til telefon og e-post, men da må du ikke bli skuffa om det er noen sammenkomster eller samtaler du går glipp av. Det viktigste er vel uansett at du greier å holde kontakten med folk rundt deg!