Programmer du må ha på telefonen

Det er mange gratis Apper i både Apple App Store og på Google Play Store. Noen Apper koster penger, men la oss dele noen du trenger, og som ikke koster noe. Installer dem i dag, og oppleve gledelige program du kan nyte.

Bankrådgiver, Kazoot! Lifecake og EasyPark

Den første er bankrådgiveren i lommeformat. Programmet heter Dreams. Det finnes for både IOS og Android. Den gir enkel hjelp til sparing, og gode råd og tips.

Kahoot! er din venn og digitale quizmaster. Flotte spørreleker for mange deltagere. Lag dine egne og ha familie og venner konkurranser.

Med Lifecake kan du følge familiens yngste på nært hold. Ta del i første famlende skritt, første skoledag og andre eventer. Appen engasjerer alle i familien, og bilder og videoer kan enkelt lastes inn. Mor og far bestemmer hvem har tilgang til bildealbumet.

Med all bruken av mobiltelefonen er det viktig å ha batterikraft, riktig mobil deksel iphone 7 som beskytter telefonen. Mye av livet er på mobilen, og den fortjener det beste utstyr! Den neste Appen du må ha er EasyPark. Lett kan du kjøpe og endre tiden på parkeringen. Du trenger ikke å stresse til parkeringsplassen!

Vinmonopolet, Yr, Helsedata og Norsk Luftambulanse 

Femtemann på lista er Vinmonopolet. Med koder i programmet gjenkjennes vinen og gir deg pris, informasjon og liten beskrivelse av smaken. Beskrivelsen gir deg litt om hva du kan forvente av vinen.

Yr gir deg flotte og konsise værmeldinger. Den gir kort oversikt over værutsiktene, og er flinke til å treffe med været.

Mesteparten av dine helsedata samlet. For en unik ting! En «sekretærhjelp» som holder styr på vaksinasjoner, avtaler og mer. Helsenorges App har blant annet innlogging med BankID.

Den åttende og siste gratisappen er Norsk Luftambulanse. Ring fra appen ved ulykke og hjertestans, og de får nøyaktig GPS posisjon. Raskt kommer de til deg. 

Nyt disse gode appene som finnes for IOS og Android.