Futurehome for fremtidige hjem – tips til strømsparing

Egentlig er vi ikke så flinke til å omstille oss i Norge. Alt er komfortabelt, og folk har blitt for godt vant med leve sine liv uten å endre noe. Men det er mange ting som er tilgjengelige, og som vi alle burde ta i bruk. En av de er Futurehome, en smart applikasjon for hus og hjem. Og for dem som ikke har åpnet siste strømregning ennå, den er garantert større enn du noensinne har sett.

Futurehome føres av Tibber, som igjen sørger for at du bruker mindre og får mer. Det er en smartenhet som optimaliserer bruken slik at du ikke fyrer for kråka, men for deg selv. Skal du velge en smart hub, så er Futurehome løsningen. Hvorfor skal vi se på her.

Fremtiden er her – koble alt sammen

Når man skal få smarte enheter til å jobbe sammen, så trenger man en hub. Det samme gjelder et team eller et lag. Uten en samlende enhet, så fungerer ikke alle leddene like godt sammen. Med Futurehome fra Tibber kobles enhetene sammen via nettverks-tilgangen, slik at man sparer strøm når det trengs.

Styrer varme- og lysforbruket

Du har kanskje irritert deg over lys som står på, eller til og med selv glemt å slå av varmen når du er borte. Vi skal ha både lys og varme i huset, men ikke på feil sted til feil tid. Med smartenheten kan man legge inn temperaturer, tidspunkt og intervall slik at man sparer penger på strømregningen. Den kan settes på til å varme opp når strømmen er billig og gi en varm stue til morgenen etter.

Tilbehør som gir enda mer besparelse

Det å reklamere for besparelser høres ofte ut som et tilbud som er for godt til å være sant. Men strømmen er dyrere enn noen gang, og vi trenger at flere og flere implementerer de gode løsningene som fins. Uten dem blir strømregninga større enn vi trodde var mulig.

Mange har allerede spart enorme summer på å gå over til el-bil. Nå kommer en tid hvor strømmen er mye dyrere enn vanlig. Så gjør det så smidig som mulig. Tilbehør som Sensibo Pure gjør inneklimaet enda bedre også. Enda en ting som kan bidra til en rimeligere strømregning i årene som kommer.