5 vanligste plassene å knuse mobilen

Vi kjenner alle den ene personen som må skrive og surfe på en knust mobil. Mange av oss vet om flere av disse folkene, og muligens er du en av dem. Ifølge en artikkel fra Digital Trends i 2015 ble det sagt at hele 50 prosent av alle mobileiere har knust mobilen sin en eller flere ganger. Det vil si at hver andre person du møter på gata i gjennomsnitt har opplevd å ha ødelagt mobilen sin! Hvis du ikke ønsker å være en av dem som knuser mobilen sin igjen og igjen kan du alltid kjøpe mobilvesker fra Billigmobilbeskyttelse. Her er de 5 vanligste måtene å knuse mobilen sin på ifølge den britiske nettsiden Hephaestus:

5. Stua

Et rom for alle i huset, stua kan bli et stressende rom for både deg og mobilen din. Mennesker vil alltid gå inn og ut av stuerommet, og jo større antall mennesker i rommet, jo større antall mennesker har muligheten til å herje med mobilen din. Legger du mobilen din på sofaen eller i nærheten av væske er det en god mulighet for at noen søler eller sitter på den med et uhell. En skulle ha trodd det var mest normalt å knuse mobilen sin her men tvert i mot, dette rommet er bare den femte vanligste plassen!

4. Soverommet

Plassen vi elsker å slappe av i og skrive og tekste uten bråk er samtidig den fjerde vanligste plassen der mobilen blir knust. Lett er det å la mobilen sin være i senga når du sover, og lett er det å surre i laderen og så knuse den med foten din.

3. Kjøkkenet

Mat og teknologisk utstyr er ingen god kombinasjon, og det er heller ikke mobil og klumsete mennesker ved kjøkkenet. Man skal generelt ikke ha mobilen sin i nærheten av mat på grunn av bakterier, men en annen smart grunn for å la være å ta med mobilen når du lager mat er at kjøkkenet er den tredje plassen som er vanligst å skade den i. Noen enkelte årsaker hvorfor er når du mister mobilen i vasken eller fra lomma.

2. Baderommet

Mobilen har ingenting å gjøre i et baderom. Dette er et rom med mye vann og det kan lett skje ulykker, som for eksempel å miste mobilen sin i do eller i badekaret. Allikavel er dette den nest vanligste plassen å knuse mobilen sin hen. 41% av alle kvinner som knuser mobilen sin gjør det i baderommet.

1. Garasjen/oppkjørselen

Den beste plassen å være hvis du ønsker å ødelegge en mobil er i garasjen eller oppkjørselen. Garasjen er plassen 59% av menn knuser mobilen sin i, og med arbeid som fiksing av bilen kan man kjapt legge mobilen sin på en plass og deretter ødelegge den fordi du glemte om den.