Enkle reisetips

Jo mer vi reiser jo mer bevisste blir vi på hvilke løsninger som passer best for oss. Jo mer vi reiser jo større ansvar har vi også for hvordan vi kommer oss framover. Etter at EL-bilen ble lansert har vi fått et nytt miljøvennlig alternativ til transportmiddel som enkelt kommer fram langs verdens smaleste og største motorveier. Vi vil gjerne reise enkelt og komme oss fram på egen hånd. Teknologien kommer den reisende også til gode, og har vi en digital enhet i veska kan vi enkelt reise fra A til B uten for store utfordringer. Samtidig som vi ønsker å være fleksible blir vi også mer selvstendige som reisende. De fleste ønsker å sette sammen reisen på egen hånd, og velger heller å bo andre steder enn et eksklusivt hotell.

Regler for miljøet

Lover og regler for miljøet kan sette i gang sterke følelser hos mange av oss, både for og imot tiltakene. Det er selvfølgelig forståelig at noen føler seg urettferdig behandlet om de skal straffes for måten de velger å gjøre ting på. Dessuten er det nok mange bransjer hvor bedrifter er redde for å tape penger eller å måtte betale større utgifter på grunn av disse reglene. Men allikevel er det ganske så åpenbart at miljøregler fungerer. Om det miljøvennlige alternativet er både billigere og enklere gjør det at flere mennesker velger det, og i mange tilfeller er det nettopp det – et enkelt og billig alternativ. Selv om det er uenigheter rundt det er det et stort flertall av forskere som mener at mange av miljøproblemene her på planeten var er delvis menneskeskapte. Og uansett hvor du står politisk så handler dette om fremtiden vår.

Den økonomiske biten

Men når du først har bestemt deg for hvordan du skal reise og bo uten å skade miljøet er du fortsatt ikke helt i land. Nå må du nemlig finne ut hvor du skal reise, ikke bare hvordan. Det koster ofte mye penger å dra på lange ferier og å ha et langt opphold der. Heldigvis trenger du ikke være rik for å ta deg råd til dette. søk om forbrukslån hos Sambla for eksempel, så kan du ta deg en fin ferie og kose deg uten å måtte spare lenge i forveien. Bedre råd betyr mer frihet, og flere muligheter for både destinasjoner og opphold. Det er dessuten smart å ha en liten buffer om det skulle dukke opp noen uventede utgifter mens du er på tur, det er dumt å kun ha akkurat råd til reise og hotell.

Et kart og utstyr for ferie
Kvinne i bil med kart